Rezultatele conform criteriilor tale de cautare

Apartament de vanzare Sibiu – oferta imobiliara sibiu

Apartamente de vanzare Sibiu – Oferte imobiliare de top

De ce iubim Sibiul?

Sibiul este, fără dar și poate, unul dintre cele mai iubite orașe din România. Orașul din centrul țării s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioada, turiștii invadeaza an de an străzile curate și parcurile frumos amenajate din oraș, iar piata imobiliară este în continua creștere: zeci de dezvoltatori imobiliari aleg să investească în ansambluri rezidențiale moderne în care sute de sibieni își aleg noi locuințe. Numarul mare de apartamente de vanzare Sibiu iti permite sa alegi exact ceea ce corespunde cu necesitatile familiei tale.

Sibiul este orașul ideal în care poți să te bucuri de o viața liniștită, daca vei achizitiona un apartament de vanzare Sibiu. Nivelul de poluare este categoric mai redus în comparație cu orașele mai mari, numărul mare de companii multinaționale care și-au deschis filiala la Sibiu garantează o multitudine de locuri de muncă, iar traficul nu este la fel de haotic precum în București sau Cluj. În plus, școlile și liceele din oraș sunt foarte bine cotate, astfel că nu trebuie să te îngrijorezi pentru educația copiilor tăi.

De ce sa alegi una dintre ofertele de apartament de vanzare Sibiu?

Discuția referitoare la comparația dintre traiul la casa si cel la bloc este una menita sa ajute clientii sa ia cea mai buna decizie. Avantajele locuitului la casa sunt evidente, însă exista nenumarate motive pentru care ar trebui sa te gandesti sa iti achitionezi un apartament și să te bucuri de beneficile aduse de viața la bloc.

Servicii suplimentare. Dacă vorbim despre ansamblurile rezidentiale noi din Sibiu, atunci trebuie sa mentionam faptul ca gama de apartamente de vanzare Sibiu vine la pachet cu multe avantaje : pe langa o cladire care in sine este recent construita, exista numeroase  facilitati in zona, scoli, gardinite, multe spatii verzi frumos amenajate, locuri de parcare sau chiar sali de fitness și piscina.

Costuri mai reduse. Nu doar ca toate costurile pentru utilitati sunt considerabil mai reduse in cazul apartamentelor de vanzare, dar este mult mai usor sa anticipezi costurile lunare de întreținere. Se intampla foarte rar sa apara cheltuieli neprevazute, astfel ca tu poti sa iti gestionezi mai bine bugetul lunar.

Pozitionare buna. Indiferent de zona in care doresti sa locuiesti la bloc, oferta noastra de apartamente de vanzare Sibiu iti va pune la dispozitie nenumarate locuințe pozitionate in zone foarte bune.  Cu siguranță vor exista multe magazine si farmacii in imediata apropiere, dar si alte puncte de interes, precum institutii bancare sau scoli si gradinite. Astfel, nu trebuie să pierzi timp conducând zeci de minute pentru a cumpăra o pâine sau niste medicamente.

Spatiu bine optimizat si compartimentat. Chiar dacă în general este mai mic decat la casa, spatiul util al acestor apartamente de vanzare Sibiu este mult mai practic gandit si sunt rare situatiile in care ”se pierde spatiu” cu locuri complet nefolositoare, cum ar fi holuri multe sau zona de sub scara interioara, precum in cazul caselor de vanzare.

Socializare. Daca ai norocul sa te bucuri de vecini drăguti si sociabili și esti tu însuți o persoană deschisă și comunicativă, înseamna ca traiul la bloc va fi pe gustul tau. In cazul caselor, numarul persoanelor din apropiere este redus insa la bloc de poti bucura in voie de socializare. In plus, acesta este un mare avantaj pentru familiile care au copii, acestia isi fac astfel mult mai ușor usor prieteni noi.

Oferta noastra completa de toate tipologiile pentru un apartament de vanzare Sibiu:

Apartamente de vanzare Sibiu 2, 3, 4 camere - Oferte Imobiliare de top

intabulat
€ 29,000
Calea Cisnadiei
,
,
Camere:
2
Bai:
1
S. utilă:
33,70 m2
mp
intabulat
€ 60,900
Selimbar
,
,
Camere:
3
Bai:
2
S. utilă:
61,00 m2
mp
intabulat
€ 57,500
Piata Cluj
,
,
Camere:
2
Bai:
1
S. utilă:
60,00 m2
mp
intabulat
€ 75,000
Valea Aurie
,
,
Camere:
2
Bai:
1
S. utilă:
60,00 m2
mp
Agent: